Pol. Ind. Baix Ebre parcel·la 132
43897 Campredó TARRAGONA
Contacta'ns al:
977 597 411

1950-1960
Al voltant dels anys 50 s’inicia el negoci en forma d’una petita bodega, aprofitant les arrels de la família amb Vilalba dels Arcs (Tarragona) I amb la Terra Alta i els seus vins en general, especialment els de Batea.

1960-1970
La família aconsegueix la representació dels gelats de la marca MARISA i introdueix la nova marca a les Terres de l’Ebre aprofitant la seva clientela inicial.

1970-1980
Durant els anys 70 I 80 el negoci s’expandeix i molt prompte es fa necessària l’ampliació de la flota i les instal·lacions. L’any 1972 es trallada al Polígon Industrial Baix Ebre I es comencen a introduir referències de productes congelats a més a més dels gelats.

1980-1990
Es fan importants canvis, començant per la representació de gelats MIKO, s’amplien significativament les referències, i es comencen a comercialitzar productes amb la marca pròpia LLUÍS.
Durant aquests anys l’empresa experimenta un important desenvolupament i es trasllada a les actuals instal·lacions. La nova nau disposa de més de 10.000m3 de cambres frigorífiques cosa que permet tenir un major i variat stock.

1990-2000
Es fa una ampliació de la zona de venda a tota la província de Tarragona. Obrim una delegació al Baix Llobregat per a poder ampliar la zona de venda de congelats. Durant aquest període agafem la representació de FARGGI a Tarragona I de MENORQUINA al Baix Llobregat.
S’obre DERTOFRED, empresa que es dedica a la manipulació i envasat de productes congelats per al major I comença l’apertura de botigues pròpies amb el nom NURI LLUIS.

2000-2010
Gelats MIKO i gelats CAMY es fusionen i NESTLÉ ens ofereix la representació de la nova marca. Expandim la zona de distribució cap al sud fins a Vila-Real (Castelló). També ampliem la gamma de productes de la nostra marca.

Frigorífics Lluís SA

Som una empresa amb més de 50 anys d’experiència en la manipulació i distribució d’aliments congelats. Donem servei a cadenes d’alimentació, hotels i restaurants de Barcelona, Tarragona i Castelló.
Disposem d’una amplíssima gamma de productes de les marques més reconegudes del sector. La Nostra cartera de més de 2000 clients és la garantia del treball ben fet.
video

Vídeo Corporatiu 2018